Gå direkt till innehållet
Inlagd: i måndags 17:17
Timmerhus , Wrexham
Beskrivning
Timmerhuset Wrexham är ett av de timmerhus som Åstrandsstugan Timmerhus AB tillverkar. Huset har ett bottenplan på ca 80 m2 och ett loftplan på halva huset . ( alternativt helt övre loftplan.) Bottenplan har kök-storstuga i öppen planlösning samt sovrum , DuschWC ,Tvätt . Hall o teknikrum. På loftplan som sovrum. Vi på Åstrandsstugan Timmerhus AB tillverkar även timmerhus efter kundens egna önskemål om planlösning och utförande. Dvs. Vi "skräddarsyr" Ert timmerhus så det passar Ert önskemål. Vi skissar gärna upp ett förslag efter Era önskemål och lämnar offert utifrån detta. Även tillbyggnader. Timmerhusen byggs i tätvuxen speciellt utvald torkad furustock. Vi tillverkar Bostadshus, Fritidshus , Fjällstugor, Fjällhus, Garage.Dubbelgarage, Garage-härbre, Gäststugor. Ekonomibyggnader mm. Vi är även behjälpliga med monteringen i den utsträckning kunden önskar. Allt till fasta priser. Ett timmerhus byggs av material från naturen själv. Tveka inte att kontakta oss om Ni går i byggtankar. Vi är även behjälpliga med handlingar och ritningar för bygglovsansökan. Välkommen kontakta oss. Åstrandsstugan Timmerhus AB - 60 år i branschen -
Om företaget
Åstrandsstugan Timmerhus AB, Baserat utifrån första timmerhuset som tillverkades 1960. Medlem i FST . " Föreningen Svenska Timmerhus. " Följer Branschorganisationens strikta krav på kvalitetstillverkning och montage. Råvaran utgöres av tätvuxen speciellt torkad furu. Tillverkar timmerhus enligt kundens önskemål. Välkommen att kontakta oss för offert.
Säljes av
Åstrandsstugan Timmerhus AB
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.