Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: 16 aug 16:35
Lastcykel The Box Electric fullt monterad
16 495 kr
Beskrivning
The BOX har fått ett ansiktslyft från tidigare modell med ny färg, uppgraderad motor och elsystem, bättre celler i batteri, stabilare ram, låda i marin plywood, kapell i ny design, osv Priset kommer att gå upp inom kort. Passa på att boka idag. Pluspaketet innebär att vi monterar och justerar cykeln, så att ni som kund enbart behöver öppna paketet den levereras i. Cykeln är sedan redo för att börja användas. Detta spar er ca. 3-5 timmars montering. Vi rekommenderar starkt att man köper sin cykel monterad oavsett märke och prisklass, detta kommer att bespara er massor av jobb och huvudbry. Vill man hellre montera själv kan man även köpa den för 15495:- The Box är en klassisk lådcykel med plats för upp till 4 barn eller bara som lastfordon. Lådan, som är tillverkad av lackerad marin plywood, har 2 st bänkar där 4 barn sitter bekvämt fastspända med trepunktsbälte. Vill man istället använda cykel till att frakta varor med är det enkelt att plocka bort bänkarna. Ett kapell, som håller barnen i lådan torra finns som tillbehör. The box är utrustad med en 250 watts borstlös elmotor och ett starkt 9Ah 36V batteri. Motorn styrs med en LCD display på styret och kan regleras i 6 olika steg, elmotorn assisterar upp till 25 km/h. Det går naturligtvis även att cykla utan hjälpmotor. (Allt är CE-märkt) Displayen har förutom hastighetsmätare även trippmätare och batteriindikator. *Svenssonbikes.com säljer cyklar online till Sveriges bästa priser. Direkt från fabrik till dig utan mellanhänder. *Tack vare våra låga inköpspriser från tillverkaren kan vi även sälja cykeln till ett lågt pris. I de flesta fall är en ny cykel från oss billigare än en begagnad. *Betalning Ni väljer att betala med kort, faktura eller delbetalning . Våra cyklar är all omsorgsfullt utvalda för att få en så bra cykel som möjligt till ett fair pris. Vi använder oss av standarddelar till alla vanligaste förslitningsdelar såsom växlar, bromsar, kedjor, däck, nav mm. Detta gör att Alla cykelreparatörer kan fixa våra cyklar. Shimano, Promax, Kenda, Tektro är en del av de märke vi har som standard. Vi har sammanlagt mer än 30 år i cykelbranschen och är proffs på det vi gör.
Om företaget
Om företaget *Svenssonbikes.com säljer cyklar online till Sveriges bästa priser. Direkt från fabrik till dig utan mellanhänder. *Tack vare våra låga inköpspriser från tillverkaren kan vi även sälja cykeln till ett lågt pris. I de flesta fall är en ny cykel från oss billigare än en begagnad.
Säljes av
Svenssonbikes
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.