Gå direkt till innehållet
1 av 3
Inlagd: i torsdags 22:06
Traditionella 1 till 7-växlade damcyklar
1 650 kr
Beskrivning
Nu har vi på allvar trampat igång fjolårets succé, att till överkomliga priser sälja renoverade och nyservade cyklar. Nu har vi ett gäng 1-7 växlade traditionella damcyklar som väntar på en ny ägare. Nedan följer ett urval av de vi har till försäljning. En rosa Crescent i bra skick 28 tum 3 Växlar Handbroms Fotbroms Pris: 1.950 kr En 3 växlad Monark i fint skick 26 tum 3 växlar Fotbroms Handbroms Pris: 1.650 kr Alla cyklar säljes nyservade och med tre månaders garanti. Vänligen ha överseende med att vi ibland beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Är den aktuella cykeln såld så har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra begagnade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: 12.00-16.00 Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg) Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen.I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.