Gå direkt till innehållet
1 av 2
Inlagd: i torsdags 21:56
Nyservade ungdomscyklar, 24-26 tum
750 kr
1 100 kr
Beskrivning
Har ert barn växt ur sin cykel över sommaren och behöver en ny cykel till skolan? Inför skolstarten har vi laddat upp med många nyservade ungdomscyklar. Vi har några pojk- och flickcyklar i storlek 24-26 tum som är redo för en ny ägare. Här följer ett urval av de cyklar vi har klara till försäljning: En blå Logan i fint bruksskick 24 tum 4-växlad Handbroms Fotbroms Pris: 1450 kr En rosa Peek Wheeler 24 tum 3 vxl handbroms Fotbroms Pris: 1.150 kr Vänligen ha överseende med att vi ibland beroende på hög arbetsbelastning inte har möjlighet att regelbundet läsa mejl och vi kan ha svårt att hinna svara på telefon. Om er favoritcykel är såld har vi ett bra sortiment av begagnade cyklar både i liknande och andra modeller. Välkomna!
Säljes av
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm ABBesök vår butikssidawww.cykelatervinning.com/
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Cykelåtervinning i Stockholm AB
Passar inte denna cykel har vi ca 30-40st andra begagnade cyklar till försäljning. Kom förbi vår butik på Maria Prästgårdsgata 14 och titta. Mån-fre 10.00-18.00 Lörd: 10.00-16.00 Sön/helgd: 12.00-16.00 Tunnelbanestation: Mariatorget (2 min gångväg) Pendeltåg: Södra station (5 min gångväg) Cykelåtervinning är bolaget även med ett samhälls-engagemang! Vi renoverar cyklar och ger dem en andra chans att komma ut i kretsloppet samt att en del av vårt överskott tillfaller Stadsmissionen.
Mer information hittar du på http://www.cykelatervinning.com/
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.