Gå direkt till innehållet
Det här är vår betasajt! Här kan du se nya Blocket växa fram.Ta mig till vanliga Blocket
1 av 1
Inlagd: 14 aug 23:50
Katarina, Sofia - Visa på karta (hitta.se)
Liten kille söker hem
500 kr
Beskrivning
Denna lilla herre söker en fodervärd som vill ge honom det bästa hemmet. Han är en liten Cornish Rex-kille född i juni som kommer vara flyttklar i slutet av oktober/början av november.
Han söker en fodervärd nånstans söder om Uppsala (dvs inte längre norrut, men ner till Lund funkar) där han helst är ensamkatt. Han vill ha ett hem där han inte får gå ute, däremot uppskattas en innätad balkong, där han har en självklar plats som familjemedlem men även där han respekteras utifrån att han ska bli avelshane. Ett hem som är redo för vad ett fodervärdskap innebär (det är inte en gratis katt) och har tänkt igenom hur livspusslet ska funka med en fertil hane hemma.
Självklart är han över 12 veckor vid flytt, vaccinerad, chippad och registrerad med stamtavla.
Har du det rätta hemmet? Har du läst på om fodervärdskap och är nyfiken? Hör av dig med en liten presentation så kan vi prata vidare om det låter intressant för båda parter.
Säljes av
polinakrantz

Teckna ett köpekontrakt

Säkrare affär med ett kontrakt som styr detaljerna.
Tryggt kattköp!
Att köpa djur är ett stort ansvar och skall inte vara en ogenomtänkt impulshandling. Därför har Blocket regler för lägsta pris på katter (500 kr). Läs mer i Blockets och Djurskyddet råd till en trygg kattaffär.