Gå direkt till innehållet
Det här är vår betasajt! Här kan du se nya Blocket växa fram.Ta mig till vanliga Blocket
1 av 1
Inlagd: i torsdags 02:29
Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga - Visa på karta (hitta.se)
Dvärgvädur rexungar
800 kr
Beskrivning
Leverans klara kaninungar, dvärgvädur med rexpäls, hanar och en hona. Två kullar med både hanar och honor leveransklara 9-10 september. Årets sista kullar.
Alla kaninungar är hanterade dagligen, vana vid hundar och katter. Tränas att gå på låda, vilket underlättar rumsrenheten. Säljes gärna frigående inne. Vill annars bo stort inne eller ute i inhägnader.
Vid leverans är de vaccinerade, kloklippta, bettfelskontrollerade, veterinärbesiktigade och får med vaccination/hälsokort, härstamning, kaninungepaket (övergångsfoder, godis), skötselråd, gratis kloklippning hela livet, livslång support och återlämningsgaranti.
Dvärgvädur rexen är en social, framåt och mysig kanin. De kan både vara pigga som en rexkanin eller lugna som en dvärgvädur beroende på vilka gener som slagit igenom. De är en mysig familjemedlem som vill vara med. Många har sin/sina kaniner helt frigående hemma som en katt och hund, helt utan bur. De är väldigt intelligenta och lär sig snabbt. Roliga aktiviteter man kan hitta på tillsammans är hoppning och klicker träning. Det är en dvärgras och väger mellan 1,5-2kg
För att se vilka som är till salu och för mer info och bilder, gå in på hemsidan, fairytailskaniner . se OBS pris från 800kr
Om du är intresserad av någon av dessa fina ungar. Skriv och berätta vad du/ni har att erbjuda.
Säljes av
Lovisa

Teckna ett köpekontrakt

Säkrare affär med ett kontrakt som styr detaljerna.
Trygg djuraffär!
Blockets tips för säkra affärer och betalningar!