Gå direkt till innehållet
Inlagd: 19 okt 05:59
Walter rotex rm8 varmint 5,5mm
5 995 kr
Beskrivning
Tysktillverkat PCP-gevär med matchpipa och hög prestanda till ett svårslaget pris. Den nya kolven är en riktig hit med skönt grepp och bra ergonomi. Rotex RM8 Varmint är ett PCP-gevär från Walther med stor luftcylinder och kapacitet för flera hundra skott innan det är dags att fylla på med luft vilket sker från pump eller flaska. Det kompakta geväret har en kompetent konstruktion som är utvecklat för luftvapenjakt med precision i klass med tävlingsgevär. Läs mer på vår hemsida! Totallängd: 950 mm Kaliber: 5,5 (.22) Diaboler
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft/Terräng Malmö Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.