Gå direkt till innehållet
Det här är vår betasajt! Här kan du se nya Blocket växa fram. Ta mig till vanliga Blocket
1 av 21
Inlagd: 13 juni 08:07
Staffanstorp - Visa på karta (hitta.se)
UTSÄDESGRÄND 33, Staffanstorp
2 775 000 kr

Fakta

Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
117
Antal rum
5
Månadsavgift
4973 kr
Pris/m²
23717 kr
Byggår
2018
Beskrivning
Välkomna till Vikhem och detta nybyggda radhus som är perfekt för många olika skeden i livet. Efter lägenheten, före villan, efter villan, före seniorboendet. Helt enkelt när du vill bo praktiskt och lättskött med egen trädgård i bra storlek.
Med 2.5 meter i takhöjd tillsammans med en välplanerad planlösning skapas en rymlig och familjär atmosfär. De genomgående vita väggarna tillsammans med fönstren i väst- och östläge ger även ett mycket trevligt ljus i bostaden. Trädgården med trädäck ligger perfekt i västerläge med sol stora delar av dagen. På framsidan av bostaden finns det plats för två bilar.
Radhuset fördelas enligt följande:
Entréplan: Hallen är rymlig och har gott om både avhänningsmöjligheter och förvaring. På golvet vilar ett praktiskt klinkergolvoch väggarna är genomgående ljusa i hela bostaden. Köket är rejält och rymligt med gott om plats för matbord. Här är det generöst ljusinsläpp tack vare köksfönstret. Badrummet är även det rymligt och har plats för tvätt. Ytterligare förvaring finns under trappan.
Ovanvåning: Behöver du två sovrum, ett allrum och en klädkammare, eller kanske fyra sovrum med dörrar att stänga? Det minsta rummet här uppe kan användas till allt från klädkammare till gästrum. Det största sovrummet är stort nog för både dubbelsäng och garderober. Badrummet har dusch och plats för badkar.
I Vikhemsvallen kommer det finnas en s.k. trappning i området, med korta trappor på den långa grusgången. I mitten, mellan alla hus, skapas en gemensam yta för umgänge med gräsmatta, bänkar och sandlåda.
Varje hus har ett trädäck på trädgårdssidan. Det planteras också gräs och häckar som ramar in och mjukar upp. Vikhem är ett attraktivt och populärt bostadsområde i Staffanstorps tätort. Här erbjuds bland annat barnomsorg, närservice, dagligvarubutiker, simhall och föreningsliv. Staffanstorps Centrum erbjuder en variation av restauranger och caféer. För den som pendlar med kollektivtrafik eller bil finns goda kommunikationsmöjligheter.
Inflytt sker till hösten 2019.
Varmt välkomna att boka informationsmöte med ansvarig mäklare.
Säljes av
3etage Fastighetsmäklare
Emma Selenius
3etage Fastighetsmäklare
Dags att flytta? Kolla vad din bostad är värd
Vi hjälper dig få din nuvarande bostad värderad av en mäklare.