Gå direkt till innehållet
Inlagd: 29 sep 16:41
Nikko stirling diamond sportman 10-50x60 mil-
9 595 kr
Beskrivning
Högförstorande och skarp optik som klarar återge små detaljer på långa avstånd. Det korta skärpedjupet och att parallaxen går att skruva ner till 9 m har gjort siktet till en vanlig syn bland luftvapenskyttar som tävlar i Field Target. Siktet kallas även i folkmun för "Big Nikko". Den extrema förstoringen resulterar i ett kort skärpedjup som skytten effektivt kan använda till avståndsbedömning. På kortare avstånd kan man med parallaxinställningen avläsa exakt avstånd med centimeterprecision. Parallaxjusteringen kan förses med ett stort hjul (som medföljer) för bättre kontroll. Hög förstoring ställer höga krav på optik och de japanska premiumlinserna levererar hög kontrast och skärpa. Den massiva objektivtlinsen på hela 60 mm ger en större utgångspupil och ljusare siktesbild. Höga justeringstorn Fin justering med 1/8 MOA (3.5 mm på 100 m) per klick Stort parallaxhjul för exakt justering Avtagbart parallaxhjul Ytbehandling på linserna optimerad för klarhet och konstrast 30 mm mellantub Etsat riktmedel Kikarsiktet är rekylfast för att klarar fjäderdrivna luftgevär.
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft/Terräng Malmö Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.