Gå direkt till innehållet
1 av 1
Inlagd: 6 sep 11:56
SCOTT Voltage YZ 10 26" REA
5 995 kr
Beskrivning
SCOTT Voltage YZ 10 är ett roligt och häftigt alternativ för alla som vill ha en cykel som både kan köras till skolan men också passar för lite tuffare grejer. Med en snygg sluttande ram, som hämtat inspiration från SCOTTs dirt- och freestylecyklar, är det här ett populärt alternativ för juniorcyklisten som vill dra ut på äventyr. Ramen hos Voltage YZ 10 är tillverkad av aluminium, och ger med sin sluttande geometri både ett häftigt utseende och en lite mer upprätt körställning för god översikt över trafiken. De 24 växlar från Shimano gör att det finns gott om kapacitet att både köra i tuff terräng och cykelbanor. Med de mekaniska skivbromsarna har Voltage YZ 10 utmärkt med bromskraft, även när det är blött ute. Med Voltage YZ 10 får du en härlig terrängmaskin, och de 21 växlarna gör att det finns gott om kapacitet att köra i tuff terräng i skogen eller till skolan. Ett häftigt och pålitligt alternativ för juniorcyklisten som verkligen tycker om att cykla fort! Ordinarie pris 6995 kr, NU 5995 kr!
Säljes av
Bertil Andersson Cykel & Motor AB
Bertil Andersson Cykel & Motor ABBesök vår butikssidawww.bertilandersson.nu
Bertil Andersson Cykel & Motor AB
När du handlar hos oss kan du känna dig trygg. Vi har nämligen levererat cyklar och trädgårdsmaskiner sedan 1948. Vi är Linköpings största servande fackhandel av cyklar och trädgårdsmaskiner med en stor egen serviceverkstad. Vi leverarar alla våra produkter justerade och leveransservade. På nya produkter har du alltid två års garanti och på begagnat minst 3 månader. Varmt välkommen!
Mer information hittar du på http://www.bertilandersson.nu
Blocket hjälper dig med en trygg cykelaffär.
Kolla originalkvitto och säljarens identitet. Skriv in namn, cykelns ramnummer och Pass/ID-kortets referensnummer i köpeavtalet som finns gratis att ladda ner från annonsen. I köpeavtalet skriver ni även ner eventuella fel eller skador och cykelns pris, så man i efterhand kan se vad man kommit överens om.