Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 okt 19:17
Jasmine matbord - SKYNDA ATT FYNDA
2 000 kr
Beskrivning
Välkomna till Trademax Norrköping! För mer information, kontakta: nkpg@trademax.se ---------------------------------------------------------------------------------------------- Just nu säljer vi ut vårt super populära matbord Jasmine för ett otroligt pris på 2 000kr (ordinarie pris är 2 995kr) Jasmine är ett stabilt och snyggt bord som är gjort på MDF skiva som är mattlackerad. Även har den 3 st svarta glasskivor i mitten av bordet som ger en unik design. Skynda dig in och se till så att det är just du som går hem med vårt fina Jasmine bord, vi finns på Kromagatan 2 i Norrköping! Måtten för Jasmine bordet Bredd: 90 cm Längd: 180 cm Höjd: 76 cm Säljs i befintligt skick och endast egen avhämtning i butik! Vi reserverar oss för prisändringar & fel i annonsen.
Säljes av
Trademax Norrköping
Trademax NorrköpingBesök vår butikssidawww.trademax.se/
Trademax Norrköping
Välkommen till Trademax i Norrköping! Vårt mål är att vara ditt självklara val när det handlar om inom- & utomhusmöbler. I butiken kan du prova runt bland soffor, sängar & matgrupper. I vårt sortiment finner du även konstrottingmöbler och spabad. Besöksadress: Kromgatan 2E, Ingelsta Vardagar: 11.00-20.00 Lördag: 10.00-17.00 Söndag: 11.00-17.00 VARMT VÄLKOMMEN!
Mer information hittar du på http://www.trademax.se/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.