Gå direkt till innehållet
Inlagd: 31 okt 09:23
Sievert Powerjet
950 kr
Beskrivning
Det professionella brännarsystemet Nya Powerjet 2535 är den mest flexibla blåslampan på marknaden. Den täcker allt yrkesmannen eller den kräsne hemmafixaren behöver. Hård- och mjuklödning, krympning, värmning och lossning. Powerjet är tillsammans med sina tillbehör oumbärliga för alla med krav på flexibilitet och perfekt genomförda arbetsuppgifter. Powerjet - Sieverts lättanvända blåslampor för användning tillsammans med propan eller butan, en mix av propan och butan, Ultragas och Ultramapp, den mest kraftfulla och hetaste mixen. Populär även som effektiv braständare! Behöver ni kopplingar\anslutning eller hjälp med att välja rätt gas? Ring oss på 0923-12510 så hjälper vi Er. Beställ i vår webbutik, besök oss eller ring 0923-12510
Säljes av
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Kalix Svets & Maskinindustri ABBesök vår butikssidabutik.kalixsvets-maskin.com
Kalix Svets & Maskinindustri AB
Butiken på hörnet - Er lokala leverantör av svets-, gas- och industriförnödenheter! För beställning besök vår webbutik butik.kalixsvets-maskin.com, maila oss, ring oss på 0923-12510 eller besök vår butik på Vintervägen 27 i Kalix. (Mittemot veterinären\betongstation)
Mer information hittar du på http://butik.kalixsvets-maskin.com
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.