Gå direkt till innehållet
1 av 1
Inlagd: 17 aug 14:15
Boka professionell sångerska
Beskrivning
Hej!

 Jag heter Amanda Mårtensson och är en professionellt utbildad sångerska med en bred repertoar. Jag brinner för att bidra till en speciell och känslofylld stund i andras liv. Är uppväxt på Öland och började ta sånglektioner redan som 12 åring. Redan som 19 åring kom jag in på Balettakademin som är nordens mest etablerade yrkesutbildning för musikalartister. Samlat på mig mängder av erfarenheter som frilansande sångerska genom åren. Nuförtiden jobbar jag huvudsakligen på uppdrag från privatpersoner till bröllop, dop, julkonserter, begravningar men också andra former av sånguppdrag. Ni hittar mig på youtube om ni söker på mitt namn. Där finns både videofilmer & sånginspelningar ifrån olika uppdrag.

 Min repertoar sträcker sig från visa till pop, rock, jazz och musikal. Är öppen för förslag när det kommer till låtval och stödjer ofta uppdragsgivaren genom att ge olika låtförslag. 


 Jag ackompanjerar inte mig själv när jag sjunger, vill istället fokusera på att leverera texten och känslan i låten. Oftast tar jag kontakt med den kantor som tjänstgör vid uppdragstillfället och övar med henne/honom. Har även god kontakt med många musiker i närområdet som jag ibland tar med mig beroende på uppdragsgivarens önskningar. 
Jag utgår från Kalmar men reser gärna för att uppträda på andra platser runt om i Sverige. 
Vill ni komma i kontakt med mig mejla eller ring, så svarar jag på de eventuella frågor och önskemål ni har och erbjuder sång- och prisförslag. Tala in meddelande om jag inte hinner svara.

 Vi hörs! :)  /Amanda
Säljes av
Amanda Mårtensson

Teckna ett köpekontrakt

Säkrare affär med ett kontrakt som styr detaljerna.
Handla Tryggt
Kontrollera att företaget är registrerat och har F-skattsedel.