Gå direkt till innehållet
Det här är vår betasajt! Här kan du se nya Blocket växa fram. Ta mig till vanliga Blocket
1 av 20
Inlagd: 13 juni 08:05
Färgargränd 41, Östersund
895 000 kr

Fakta

Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
74.5
Antal rum
3
Månadsavgift
4335 kr
Pris/m²
12013 kr
Våning
2
Antal våningar
2
Byggår
1973
Beskrivning
Vi har nu nöjet att erbjuda en stilrent renoverad trea med ett av Lugnviks bästa lägen. Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter i en populär och välskött bostadsrättsförening. Lägenheten är perfekt belägen längst in i området på andra våningen med utsikt över ett större grönområde. Under sommarhalvåret skiner solen på balkongen stora delar av dagen. Lägenheten är mycket rymlig och välplanerad och erbjuder stora fönster som ger generöst med ljusinsläpp i alla rum. Hela lägenheten har nyare ytskikt och är stilrent renoverad med enhetliga ekgolv och ljusa väggar.
Köket går i vitt med dekorativt kakel som bänkskiva och stänkskydd. Här finns plats för ett matbord med fyra-sex stolar intill det stora köksfönstret som vetter mot innergården. Vardagsrummet är ljust och trivsamt och har gott om plats för både soffa, bokhyllor och tv-möbel. Lägenheten har två rymliga och ljusa sovrum med flertalet garderober som erbjuder gott om förvaringsmöjligheter. Det renoverade badrummet är modernt renoverat med svart golv och ljusa väggar och är utrustat med badkar samt förberett för tvättmaskin. Lägenhetsförrådet ligger på mycket bekvämt avstånd vägg i vägg med bostaden.
I föreningen finns tillgång till gym, samlingslokal och övernattningsrum som alla renoverades 2013/2014. Här finns även ett hobbyrum (snickeri) och rum för cykel/barnvagnsförvaring samt tvättstugor.
Mycket trivsamt område där ni finner skola, förskola, Ica-butik med bensinstation, pizzeria, elljusspår/skidspår, fotbollsplan och närhet till både Storsjön och ”Mötesplats Lugnvik” med pulkabacke och grillplats.
Från Lugnvik erbjuds goda kommunikationer med buss in till Östersunds centrum och busshållplats nås en kort promenad från lägenheten.
Välkomna på visning!
Säljes av
Fredrik BerglundStorsjömäklarna AB
Fredrik Berglund
Storsjömäklarna AB
Dags att flytta? Kolla vad din bostad är värd
Vi hjälper dig få din nuvarande bostad värderad av en mäklare.