Gå direkt till innehållet
1 av 1
Inlagd: 18 aug 12:32
Boda 15m2
25 700 kr
Beskrivning
Besök vår nya webshop där du enkelt handlar med klarna. www.novahus.se Stuga som tillverkas i Norrland av 100% norrlandsfura Inkl furugolv och furutak. Svergo är speciellt framtagen för att fungera som förrådsutrymme. Levereras obehandlad och det tåliga och senvuxna virket är rejält dimensionerat (45x145 mm). • Furugolvet är 25 mm tjockt för att tåla extra tung belastning. • Dörren är en dubbeldörr med en förstärkt låskolv. • Taket utgörs av en slätspontspanel som är ändspontad. • Golvet och takpanelen är möbeltorr vilket ger god formstabilitet. • Golvet är ändspontat för enkel montering. LEVERANSSÄTT LEVERANS TILL NÄRMASTE SCHENKER-TERMINAL (1 500,00 KR)
Säljes av
Nova visningspark
Nova visningsparkBesök vår butikssidawww.novahus.nu
Nova visningspark
Nova visningspark
Nova Visningspark säljer både stora och små hus. Timmerhus / Stugor av massivt limträ timmer. Attefallshus, grillhytter, lusthus, bastu, bodar, spabad och förråd mm Vi har också ett stort antal kvalitets spa för visning i vår butik. Välkommen
Mer information hittar du på http://www.novahus.nu
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.