Gå direkt till innehållet
1 av 3
Inlagd: i måndags 11:10
Mitsubishi Electric Ecodan SW75 Nyhet
96 700 kr
Beskrivning
Ecodan komplett system Kraftpaket i mindre förpackning EXTREMT LÅG LJUDNIVÅ HÖGRE VERKNINGSGRAD 14 ÅRS TRYGGHET GARANTERAD VÄRMEPUMPSDRIFT NER TILL -28Cº Ecodan är ett komplett system för värme och varmvatten. Värmepumpen tar energi från uteluften och transfererar energin till Ecodan kombitank för vidare uppvärmning av vatten till radiatorer, golvvärme och varmvatten. Ecodan Luftvattenvärmepump passar olika husstorlekar och är noggrant utvecklad för att ge varmvatten till antingen traditionella radiatorer eller golvvärmesystem. värmepump.luft vatten värmepump Komplett anläggning med fjärrkontroll och markstativ. Pris: 96,700kr installerat och klart
VVS-Projektering
Bäkmarks vvs & kyla är en av Sveriges största återförsäljare av Mitsubishi Electric värmepumpar. Alltid installerat och klart priser! Vi är andra generationens vvs och kyl företaget med över 15års erfarenhet av värmepumpar. Vi har hela ledet Försäljning,Installation och Support. Ett företag som ansvarar för ett tryggt värmepumps köp. Vi har ett stort urval av värmepumpar av alla slag. Vi säljer kvalitetsprodukter från kända leverantörer till exempel NIBE, Mitsubishi Electric och Panasonic.
Mer information hittar du på http://www.vvsprojektering.se/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.