Gå direkt till innehållet
1 av 3
Inlagd: 12 sep 18:05
Viarelli Agrezza ATV 125cc
17 095 kr
Beskrivning
Viarelli Agrezza Den nya AGREZZA 125 imponerar som QUAD då den utrustats med en 4-takts luftkyld encylindrig bensinmotor. AGREZZA 125 ger dig mer kraft än növändigt, roar med ett kraftigt effektöverskott och glädjer även dig som förväntar dig mer av ditt fordon. Du har inga problem att hålla jämn takt med betydligt dyrare konkurrenter. AGREZZA 125 har lägre vikt än sin storebror AGREZZA 250 vilket innebär att den känns mer lätthanterlig och att den flyger fram utan att tappa avsevärt under stressade förhållanden. Inga kostnader har sparats gällande komponenterna som är ämnade för tuff och inspirerande körning. Med AGREZZA 125 har du en högprestandamaskin som levererar kraft nog att roa även tyngre och större förare. Även om storleken är något mindre än storebror AGREZZA 250 får både juniorer och vuxna plats i det kompakta chassiet.
Säljes av
Motorsweden Göteborg
Motorsweden GöteborgBesök vår butikssidamotorsweden.se
Motorsweden Göteborg
Kom in och se våra 2019- årsmodeller av mopeder, mopedbilar och ATV. Adress: Rimmaregatan 6 Telefon: 031-120660 E-post: gbg@motorsweden.se Hemsida: www.motorsweden.se Välkomna!
Mer information hittar du på https://motorsweden.se
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.