Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: i tisdags 09:51
Skjutdörrsbeslag Steel Classic Top bar
2 399 kr
2 799 kr
Beskrivning
Stilrena skjutdörrsbeslag i rostfritt stål till ditt hem! Med en skjutdörr spar du mycket plats i hemmet . Möjligheterna för att skapa en unik skjutdörrslösning är näst intill oändliga, när det kommer till val av färg, material, dörrstorlek och ytfinish. Skjutdörrar passar bra in i alla rum, Badrummet, sovrummet eller köket. Skjutdörrar fungerar även bra som avgränsare i större utrymmen eller för köksskåp, sideboard eller hylla!. Finns i fem längd. Skjutdörrsbeslag Steel Classic Top barn door 200 cm 2399 kr https://www.ydrefoenster.se
Om företaget
Vi hjälper dig gärna om du har några frågor eller funderingar. YDRE FÖNSTER startades 2018. Som snickare älskar vi allt ino. Mycket har hänt sedan vi drog igång verksamhet. Med unik 25 års bransch- kunskap inom fönster, bygg och e-handel är www.ydrefoenster.se i dag en av landets smidigste byggsida. Det är vi stolta över, men aldrig nöjd med. Vi ser fram emot att överträffa dina förväntningar.
Säljes av
ydre fönster
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.