Gå direkt till innehållet
Inlagd: i lördags 10:08
NYHET Torrt under altan, balkong & terrass
Beskrivning
Vi Har nu en ny lösning som monteras under färdigbyggd Altan, Terrass, Veranda eller Balkong. Broschyrer är under tryck. Produktnamnet är FLEXITAK UNDER. Titta på bilderna i denna annons. För mer information ta gärna kontakt via mail eller telefon. FLEXITAK är lättmonterade plåtar som gör att ni får det torrt under altan, terrass, veranda eller balkong. Ni kanske vill ha carport eller lagringsutrymme under terassen. Plåtarna monteras på vågrätt bjälklag och det fungerar med FLEXITAK och FLEXITAK UNDER oavset vilket centeravstånd det är mellan bjälkarna. Hur mycket fall man kan få för vattenavrinningen, beror på bjälklagets höjd. FLEXITAK fungerar även om bjälklaget ligger som en solfjäder. Denna produkt passar både för hemmafixare och proffshantverkare, och är den mest flexibla produkt för detta ändamål som finns på marknaden. Enklare blir det inte. FLEXITAK är patentgodkänd.
Om företaget
Har ni frågor ring eller mejla. Vi fraktar till hela landet, men ni kan också hämta plåten i Hunnebostrand på västkusten eller hos Mickes truckservice i Bålsta. Ring och avtala tid några dagar före hämtning. Mer information hittar ni på www flexitak.se Denna taklösning är patentgodkänd. (Kopiering beivras)
Säljes av
REMM AB (www.flexitak.se)
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.