Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: 13 sep 15:43
Telwin riktstation Buckelryck med vagn
16 812 kr
Beskrivning
En mycket komplett riktstation till rätt pris. Kraftkällan är en Telwin Digital Puller. Montera draghammare/ buckelrycken. Ingår även tillbehörslåda med vågtråd, extra trianglar/stjärnor och raka liksom vridna dragnycklar. Dessutom särskilt fäste för att svetsa dessa dragöglor/-nycklar eller vågtråden för att rikta med hävstången som medföljer komplett med kraftiga krokar/björnklor. I satsen ingår även en justerbar specialtång för riktning av småbucklor och den kan även användas för krympning för att krympa ner topparna som uppstår vid riktning! Nu kampanj inkl. vagn 13 450 plus moms = SEK 16 812 inkl. moms. Fraktfritt inom Sverige
Säljes av
www.dinaverktyg.se
www.dinaverktyg.seBesök vår butikssidawww.dinaverktyg.se/
www.dinaverktyg.se
www.dinaverktyg.se är en snabbt växande webshop för verktyg och verkstadsutrustning. Bolaget UnoBench AB som äger www.dinaverktyg.se grundades redan 2002. Brett program av svetsar, plasmaskärare, induktionsvärmare, riktutrustning och buckeldragare, batteriladdare, starters etc från ledande tillverkaren TELWIN i Italien. Utbudet på www.dinaverktyg.se kompletterats kontinuerligt med nya produkter.
Mer information hittar du på http://www.dinaverktyg.se/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.