Gå direkt till innehållet
Inlagd: 25 sep 13:50
Allt-i-ett Pool Arctic Ocean Höstkampanj
Beskrivning
OBS!! Installation och Spaskola ingår alltid i priset. Vi har ett Arctic Ocean Epic uppställt i vår utställningshall. Njut av fördelarna med pool och ett spabad allt-i-ett. Arctic Ocean är vår mest sålda swimspamodell och ger er alla fördelarna hos en lyxsimbassäng! Bäst i test enligt våra kunder.
Vårt familj- och träningsbad kombinerar de terapeutiska egenskaperna hos ett spabad med fritids- och träningsaktiviteter som ger glädje i många år framöver. Vill du ha terapi, träning, välbefinnande och god hälsa i en social och trevlig miljö? Vill du njuta av härlig massage medan barnen leker, eller vill du bränna några kalorier med en stärkande simtur? Oavsett om det är för familjen, för träningen eller bara för att det är roligt så tillfredsställer Arctic Ocean alla dina behov!

 Specifikation:
Styrsystem: Arctic Global Reningssystem: Spaboy saltrening som hjälper dig att full kontroll på vattenkvaliten. Kan kombineras ihop med Peak1 eller Peak2 ozonrening med App styrning 
Uppvärmning: 7,2 kW titan dubbelvärmare
Mått: 436cm x 236cm x 129cm
Vattenkapacitet: 5900l 
Alt1: Pumpar: 2st 4hPstJets: 28st roterande massage Belysning: LED Ultimate light. 

Alt2:Pumpar: 3st 4hPstJets: 45st roterande massage Belysning: LED Ultimate light.

 Alt3:Pumpar: 3st 4hPstJets: 61st roterande massage Belysning: LED Ultimate light. 

Alt4:Pumpar: 5st 4hPstJets: 61st roterande massage Belysning: LED Ultimate light. 
Ingår:
Castcore Mylovac, Locket som varar längst, med ett unikt utvecklat koncept för bästa isolering
Forever Floor, Allt du behöver är en plan yta. Extremt starkt golv som inte kräver kostsam markberedning med bärlager och isolering
FreeHeat, isoleringssystem, likt en termos.
Självbärande skrov, livstidsgaranti.
Reningssystem: Spabadens filter har ett förfilter där stora partiklar fastnar, endast de mindre smutspartiklarna kommer vidare till det andra filtret. Detta underlättar reningen av det vanliga filtret. Utöver detta kan du välja olika kompletterande reningssystem. 
Energiförbrukning, förmodligen marknadens lägsta driftskostnader eftersom baden är konstruerade för att tåla Kanadas och där med även Nordens tuffa klimat med temperaturer ner till -35C. Vid ett eventuellt strömavbrott visar tester att Arctic Spas kan stå emot med stängt lock i minst 7 dagar vid temperaturer ned till -15C. Spabadet klarar sig galant vid dessa temperaturer tack vare sin unika FreeHeat isolering, Forever Floor och Mylovac som tillsammans isolerar spabadet likt en termos.
Om företaget
Vi säljer och levererar Arctic Spas, samt swimspas/mindre pooler över hela Sverige. Vi önskar dig varmt välkommen till ett välrenommerat spabadsföretag nära dig. Arctic Spas Norr är rikstäckande och har showroom i Gävle. Med en serviceorganisation i egen regi kan du känna dig trygg. Våra kunniga servicetekniker erbjuder pålitlig support, tillgång till reservdelar och tillbehör.
Säljes av
Arctic Spa Norr
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.