Gå direkt till innehållet
Inlagd: 3 nov 08:57
WALTHER ROTEX RM8, 4,5mm Minelli Bok
7 995 kr
Beskrivning
Rotex RM8 med kolvutförande i bok från Minelli, för den som vill ha ett riktigt exklusivt utseende på sitt luftgevär! PCP-vapen som är konstruerat för högre tryck och med en mycket fin pipa från Lothar Walther. Detta är geväret för den kräsne som vill ha det bästa. Den fantastiska precisionen får många att häpna. Walther har med sin stora precision i tillverkningsprocessen tillsammans med hög kvalitetskontroll skapat detta gevär som lämpar sig till fieldskytte, jakt eller hemmabruk. För den som vill söka licens för vapnet, behöver inte vapnet byggas om för att ge tex 16J. Med ett relativt litet ingrepp kan vapnet, av auktoriserad verkstad, modifieras för högre anslagsenergi. Detta är dock den licensfria versionen om 7,5J. Låt dig inte luras av den lägre anslagsenergin. Detta är ett mycket välbyggt vapen där du utan problem skjuter hål i hål på längre avstånd än brukligt. Levereras med nippel för att fylla tanken från pump, flaska eller fyllstation. -Minellikolv -Lothar Walther-pipa med choke -Pipa fabrikgängad i ½" UNF. Avtagbar pipvikt i aluminium med lättrat gängskydd -Integrerad lufttub för maxtryck på 232 Bar -Metallmagasin som tar upp till 9mm långa diaboler -Extra magasin finns att köpa till -Manuell säkring -Inbyggd manometer -Tillverkad i Tyskland Mer data i länken nedan!
Säljes av
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Malmö Airsoft/Terräng MalmöBesök vår butikssidamalmoairsoft.se/
Malmö Airsoft/Terräng Malmö
Produkter för friluftsliv, airsoft, sportskytte, jakt & yrkesliv finner du i butiken: Malmö Airsoft/Terräng Malmö Sallerupsvägen 152 i Malmö Öppet: Mån-Fre kl.13-19 Lör kl.10-14 www.malmoairsoft.se Fri frakt vid order över 500kr. Annars 59kr i enhetsfrakt!
Mer information hittar du på http://malmoairsoft.se/
När vara eller pengar skall skickas
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur det fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.