Gå direkt till innehållet
Inlagd: 7 okt 10:43
Spabad - VBS Natare
59 000 kr
Beskrivning
Vårt mest eftertraktade spabad med två liggplatser och tre sittplatser. Utrustad med Balboas värmare samt styrsystem, och ozongenerator som underlättar skötseln. Belysningen är ställbar så du slipper sitta i en discoanläggning som byter färg ha tiden. Ljudanläggning är inbyggd i ena sidan. Mått: 2010 x 2010 x 900 mm Vi kan erbjuda avbetalning genom Klarna. För att passa det svenska klimatet är våra spabad försedda med 3-skikts isolering. Botten är förstärkt med en syntetisk skiva som dels isolerar men även gör att spabadet kan placeras direkt på det underlag du önskar, så länge det är en plan yta. För avhämtning från våra depåer i Kristianstad eller Visby, alternativt frakt enligt offert.
Säljes av
VBS Trading AB
VBS Trading ABBesök vår butikssida
VBS Trading AB
Vi bakom VBS Trading har en idé om att ta hem produkter som gör vardagen både enklare och roligare. Kvalité och hållbarhet håller vi högt. Vi har själva besökt de fabriker som tillverkar de produkter vi säljer, och har direktkontakt med dessa. Inom kort öppnar vi upp vår hemsida med möjlighet till olika betallösningar, fram till dess kan vi erbjuda fakturering.
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.