Gå direkt till innehållet
1 av 4
Inlagd: 15 sep 19:12
Proffsgabioner - nya modellen - bästa pris
845 kr
Beskrivning
Ny modell av proffsgabioner till mycket bra pris. Vi har gabionburar i många storlekar och alla våra gabioner tillverkas i England och håller en mycket hög kvalité. Korrosionsskyddade i tre steg med Gaflan (Zink och Aluminium) vilket är betydligt bättre än de vanliga galvaniserade gabionerna. Våra gabioner är framtagna för proffsmarknaden men kan nu äntligen köpas direkt av privatpersoner. Gabionerna levereras kompletta (exklusive sten) och är enkla att montera och fylla. Alla korgar har 4 mm tråd för bästa stabilitet. Färdiga korgar finns i storlekarna (LxB/DxH): 2x1x1 m - 1295 kr 2x0,5x1 m - 995 kr 2x1x0,5 m - 1095 kr 2x0,5x0,5 m - 845 kr Se vår hemsida för mer information och beställning. Vi har även allt inom fiberduk, pordrän, gräsarmering, dränering och markrör.
Säljes av
Billigamarkprodukter.se
Billigamarkprodukter.seBesök vår butikssidabilligamarkprodukter.se
Billigamarkprodukter.se
Vår idé är att sälja marknadens bästa markprodukter till mycket konkurrenskraftiga priser direkt till dig som privatperson. Vi samarbetar med ledande tillverkare och distributörer inom markprodukter och säljer därmed samma produkter som används av "proffsen" men till riktigt låga priser.
Mer information hittar du på http://billigamarkprodukter.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.