Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: i tisdags 09:53
KättingGrind, smidigt och snyggt infartsskydd
Beskrivning
Ett nytt elegant infartsskydd Med KättingGrind kan du på ett enkelt sätt förhindra oönskade fordon att passera. Grinden är fjärrstyrd och lätt att manövrera. Med ett knapptryck öppnar eller stänger du grinden. Kättinggrind är smidig i sin design och lätt att placera då den kräver minimalt utrymme. Den är elegant och stilren i sin utformning med raka linjer, vilket gör att den passar alla miljöer. Anslutningen är enkel: Dra fram en jordkabel och gjut ner det medlevererade markfästet. Skruva därefter fast stolpen och koppla in jordkabeln. Med fjärrkontrollen kan du göra egna inställningar, så att kättingen exakt passar infarten. Öppning via GSM (mobiltelefon) kan också erhållas. Pris från 31200:- inklusive moms Kättinggrinden marknadsförs av Fa Security (Fa Trailer) Offert förfrågningsformulär finns direkt på hemsida.
Säljes av
FA-Trailer Mariestad
FA-Trailer MariestadBesök vår butikssidawww.fa-trailer.se
FA-Trailer Mariestad
FA-Trailer Mariestad
Hos oss finner du ett stort utbud av samtliga släptyper från IWT, de släp som vi inte har i lager själva men som finns hos generalagenten för direkt leverans går oftast att få hem till oss inom en vecka från att en eventuell order lagts. Ni har väl inte missat att vi nu även säljer övervaknings och säkerhetsutrustning ? Läs mer på vår hemsida under https://www.fa-security.se/
Mer information hittar du på http://www.fa-trailer.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.