Gå direkt till innehållet
Inlagd: igår 21:49
KAMPANJ Luca, lyxig soffa m. mjuk komfort
15 990 kr
Beskrivning
Med ett härligt djup, mjuk komfort och lyxig design har Luca allt ett mysigt och modernt vardagsrum behöver. Vi har ett fantastiskt pris på denna soffa i det lyxiga sammetstyget Meda. Soffan i annonsen är en 3,5-sits med längd 269cm, klädd i tyg Meda Dusty Pink, och kostar 15 990:- i detta tyg. Ordinarie pris 19 710:-. Alla kuddar på bilderna ingår. Köp till den maffiga puffen eller den jättehärliga 1,5-sitsfåtöljen. Luca finns att få i flera hundra olika tyger. I utställningen visar vi soffan i samma lyxiga sammetstyg som på bilderna. LÄS MER OM SOFFAN NEDAN! MÅTT 3,5-sits, längd 269cm 3-sits, längd 210cm 1,5-sits, längd 138cm (se bild 6) Pall ø115cm (se bild 4) PRISER 3,5-sits, från 15 990:- 3-sits, från 15 730:- 1,5-sits, från 9 290:- Pall, från 5 990:- Priset varierar beroende på tygval! RAM Alla bärande delar i stommen är byggda av massivt trä. SITTPLYMÅ Dynan har en härlig komfort med en kärna av kallskum 50kg/m3 svept med en silikoniserad fiber och fjädermix. RYGGPLYMÅ Kuddarna är mysigt mjuka och fyllda av en blandning av silikoniserad fiber och fjäder. KLÄDSEL Välj bland hundratals olika tyg och läder i en mängd färger. Är dynan klädd i tyg går tyget att ta av och tvättas enligt tvättråden på det aktuella tygprovet. Kuddar i tyg är vändbara. Välkommen in och provsitt! Vi visar alla tygprover i butiken.
Säljes av
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna UppsalaBesök vår butikssidawww.mobelmastarna.se/uppsala/
Möbler i Uppsala - Möbelmästarna Uppsala
Se fler erbjudanden från oss här på Blocket eller gå in på www.mobelmastarna.se/uppsala. VÄLKOMMEN till vår fräscha utställning i nybyggda lokaler. Vi levererar och möblerar inom vårt närområde i Uppland. Vill ni själva hämta möbler från oss lånar vi gärna ut täckt släpvagn. Vi erbjuder räntefri delbetalning med Santander. Den flexibla möbelaffären som ger dig personlig service! Välkommen till Möbelmästarna i Uppsala!
Mer information hittar du på http://www.mobelmastarna.se/uppsala/
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.