Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: 19 sep 13:39
KAMPANJ: Massor av lyxiga fåtöljer
3 000 kr
Beskrivning
hemdesigners.se - webbutik för dig som har passion för möbler, inredning & design Följ oss på Instagram för att få information om nyheter och kampanjer - @hemdesigners Nu har vi extrapris på fåtöljer. Alla fåtöljerna kan göras i en massa olika läckra tyger. Ring tel 073-444 98 99 när Du har frågor eller vill boka en tid i vårt showroom i Solna, Industrivägen 1. MODELLER & PRISER GATSBY, sammet (bild 1) KAMPANJPRIS: 4 305 kr PASSA PÅ! Vi har 2 demoex i nyskick som vi säljer 2 till priset av 1, färg gråvit sammet för omgående leverans. STAMFORD, sammet - (bild 2) KAMPANJPRIS: 5.100 kr LA ROCHE, sammet, ljusgrå (bild 3) UTSTÄLLNINGSEXEMPLAR: 3 000 kr (Nedsatt 50%) DONNA, sammet (bild 4) KAMPANJPRIS: 5 945 kr MILANO, sammet (bild nr 5) PRIS: 5 250 kr BAROCCO, sammet (bild 6) PRIS: 6 000 kr ________________________________________ - Alla priser är inklusive moms - Leveranstid: cirka 6 veckor - Alla möbler är av högsta kvalitet - Du kan delbetala med Klarna - Några provexemplar finns i vårt showroom i Solna, Industrivägen 1 - kontakta oss för att boka en tid - Kontakta oss via mejl för att få några utvalda tygprover hemskickade ________________________________________ HemDesigners samarbetar med ledande leverantörer från olika länder som erbjuder kvalitetsprodukter till ett vettigt pris. Vi lägger ner stort arbete på att hitta varor som ger ditt hem det där lilla extra och utvidgar ständigt sortimentet för att vara säkra på att du som kund hittar just den möbel som du tycker om. Vi har även möjlighet att anpassa en del möbler och på det sättet göra dem unika och perfekta för just ditt hem.
hemdesigners
hemdesigners.se - webbutik med passion för möbler & design Här hittar du ett stort utbud av kvalitets stolar, bord, soffor, inredningsdetaljer, belysning och mycket mer. Vi har ett stort showroom på 300kvm i Solna, Industrivägen 1, BV med många provexemplar. Tveka inte kontakta oss om du vill beställa möbler i ett speciellt utförande. Vi hjälper dig att anpassa möbler för dina behöv.
Mer information hittar du på http://www.hemdesigners.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.