Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: 17 sep 13:06
KAMPANJ: -30% på Böjträstolar Thonet design
910 kr
Beskrivning
hemdesigners.se - webbutik för dig som har passion för möbler, inredning & design Följ oss på Instagram för att få information om nyheter och kampanjer - @hemdesigners ---------------------------- Söker du trendiga matsalsstolar med kvalitet till ditt hem? Välkommen att handla bekvämt och säkert hos oss. Vi har ett brett sortiment och en del modeller finns hemma på lager för OMGÅENDE LEVERANS. Just nu har vi KAMPANJ - spara upp till 30% på en del modeller i Thonet-design. Klassiska böjträstolar i Thonet design är perfekta till din matsal, vardagsrum, sovrum och m.m. Modeller kallas för klassikernas klassiker efter att sedan 1859 funnits i många hem och miljöer världen över. Våra stolar är producerade i samma fabrik där Mikael Thonets söner hade sin produktion på 1800-talet. Stolarna kan beställas med plywood/trä sits eller rottingsits och finns nu i färger svart, vit, wenge samt valnöt. MODELLER & PRISER TJÖRN, bets (bild 1) KAMPANJPRIS: från 1 060 kr OMGÅENDE LEVERANS i wenge, svart och vit lack. THORN, stol, rottingsits, vit & svart (bild 2) KAMPANJPRIS: 1 580 kr OMGÅENDE LEVERANS i vit THURE 9, karmstol, träsits (bild 3) KAMPANJPRIS: från 1 242,50 kr OMGÅENDE LEVERANS i svart och wenge THORN, stol (bild 4) KAMPANJPRIS: från 910 kr (DU SPARAR från 30%) OMGÅENDE LEVERANS i wenge THURE 9, karmstol, rottingsits (bild 5) KAMPANJPRIS: från 1 890 kr OMGÅENDE LEVERANS i svart och vit ALMÖ, karmstol (bild 6) PRIS: från 1 500 kr OBS! Vi jobbar på ett traditionellt sätt, sitsarna är handflätade - ett riktigt hantverk. Stolarna produceras på samma sätt som på 1800-talet. Vid produktionen använder vi INTE massproducerad rottingväv på rulle. ________________________________________ - Alla priser är inklusive moms - En del möbler finns för OMGÅENDE LEVERANS - Leveranstid: cirka 6 - 8 veckor - Alla soffor är av högsta kvalitet - Du kan delbetala med Klarna HemDesigners samarbetar med ledande leverantörer från olika länder som erbjuder kvalitetsprodukter till ett vettigt pris. Vi lägger ner stort arbete på att hitta varor som ger ditt hem det där lilla extra och utvidgar ständigt sortimentet för att vara säkra på att du som kund hittar just den möbel som du tycker om. Vi har även möjlighet att anpassa en del möbler och på det sättet göra dem unika och perfekta för just ditt hem. Mer stolar hittar ni här i vår webbutik: Om företaget hemdesigners.se - webbutik med passion för möbler & design Här hittar du ett stort utbud av kvalitets stolar, bord, soffor, inredningsdetaljer, belysning och mycket mer. Vi har ett stort showroom på 300kvm i Solna, Industrivägen 1, BV med många provexemplar. Tveka inte kontakta oss om du vill beställa möbler i ett speciellt utförande. Vi hjälper dig att anpassa möbler för dina behöv.
hemdesigners
hemdesigners.se - webbutik med passion för möbler & design Här hittar du ett stort utbud av kvalitets stolar, bord, soffor, inredningsdetaljer, belysning och mycket mer. Vi har ett stort showroom på 300kvm i Solna, Industrivägen 1, BV med många provexemplar. Tveka inte kontakta oss om du vill beställa möbler i ett speciellt utförande. Vi hjälper dig att anpassa möbler för dina behöv.
Mer information hittar du på http://www.hemdesigners.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.