Gå direkt till innehållet
1 av 5
Inlagd: i söndags 10:53
Carport/Skärmtak Bella Large *Fraktfritt
6 995 kr
Beskrivning
Carport eller skärmtak till uteplats från Bella. Nu släpper vi Carport/uteplats/altantak från vår enormt populära Bella serie som vi arbetat med i 5år på den Svenska marknaden. Vi erbjuder nu 1000kr i rabatt på hemsidan för de som beställer/förbokar sitt exemplar inför leveransen under November 2019. Stilren lösning i absolut högsta finish för montering mot fasad, fungerar lika bra som carport eller tak för din uteplats/altan. Byggd och framtagen för den Europeiska marknaden och klimat säkrat inom hela regionen. Med en beprövad bärighet på 180kg/m2 och hela 8mm kanalplast med både förstärkning samt UV-skydd så är det ett säkert kort i Sverige. Hela konstruktionen är justerbar (se alla bilder för mer info), det gör att Bella taket är anpassningsbart för ditt ändamål. Inbyggda hängrännor som leder bort vattnet är ännu en finess Bella har på sina skärmtak. Mycket enkel att montera och inom loppet va någon timme har ni en väl fungerande carport alt. en uteplats. Hela stommen är lackerade i 4 lager som borgar för ett problemfritt ägande. Specifikationer Bella Large Färg: Mörkgrå Bredd: 3150mm Djup/Utfall: 2560mm Höjd lägst/högst: 2350/2750mm Carport / Altan / Terass / Uterum / Tak / Skärmtak / Garage / Förråd /
EXPOL
EXPOL ÖLAND erbjuder egen producerade produkter tillsammans med noga utvalda fabriks tillverkade produkter. Vi erbjuder brett sortiment till hus & hem. Ni finner hela vårt sortiment på www.expol.se samt i vår utställning på Öland på Rökgatan 3 i Färjestaden.
Mer information hittar du på http://www.expol.se
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.