Gå direkt till innehållet
1 av 6
Inlagd: 12 sep 22:18
Attefallshus 25 m2 ink. frakt fr 89 990 kr
89 990 kr
Beskrivning
Just nu gör vi en lagertömning av utvalda attefallshus. Flertalet modeller finns till väldigt låga priser. Som exempel kan nämnas Louise 44 mm med 2-glasfönster som tidigare kostat 119 990 kr. Nu 89 990 kr ink. frakt i hela landet (gäller ej öar) Kontakta oss för en fullständig prislista! Polhus Attefallshus håller hög kvalitet och är väldesignade - både gällande exteriör och planlösning. Vi har fri frakt och en kundtjänst med hög expertis. Köp ett högkvalitativt och genomtänkt fritidshus som du kommer att ha glädje av under många år!
Polhus AB
Vi har störst utbud av Attefallshus i Sverige och flertalet fina Friggebodar, fritidshus och lekstugor. Tack vare egen produktion utan mellanhänder kan vi säkra god kvalitet och hög expertis i vår kundtjänst. Våra prisvärda byggsatser är dessutom enkla att montera. Alla våra hus är ritade och producerade med både design och funktion i åtanke. Köp ditt drömhus av experter!
Mer information hittar du på http://www.polhus.se/?utm_source=blocket
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet när varor och pengar skall skickas. Läs hur tjänsten fungerar och hur man registrerar sig för tjänsten.