Gå direkt till innehållet
Inlagd: 21 sep 10:59
Underbara fårskinn från islandsfår
690 kr
Beskrivning
Något mysigt till hemmet? Som passar lika bra i värme som i kyla? Svårt att hitta något bättre än fårskinn, och vill man ha det bästa, så är det islandsfårskinn som gäller. Jag har vita, svarta, bruna, brunbeige, grå i flera sorter, vita med mörka slingor - de flesta med antingen lång eller kort ull. Kort ull betyder ca 5 cm, lång ull upp till 20 cm. Samtliga har mycket fin ull, dubbelt lager av den, så de är oerhört täta och mjuka. Storleken är ca 110-70 cm (vad ullen täcker som längst och bredast, mätt från framsidan). Passar i barnvagn, i soffan, i sängen, framför brasan...och vilka presenter! Vita eller svarta kostar 690:-/st, de övriga 890:-/st. Frakt tillkommer med 90-130:-, beroende på antal skinn. Svara inte via den här annonsen (säkerhetsskäl), utan skriv direkt till thomas@cheapysheep.com! Eller ring! Eller använd kontaktformuläret på min hemsida, www.cheapysheep.com!
Om företaget
På cheapysheep.com hittar du fårskinn från Island, till allra högsta kvalité och med svårslagna priser. Företaget ligger i Vänersborg, men skinnen skickas över hela landet. Naturligtvis har du full bytes/returrätt!
Säljes av
Klockaretorpets Natur
Blockets tips för trygg affär
Betala av säkerhetsskäl aldrig in pengar på privata bankkonton! De gånger som bedrägerier inträffar är det alltid när pengar skall sättas in på privata bankkonton. Använd istället Blocketpaketet.